„Cutia bucuriei”, la a doua ediție în comunitatea din Tîrgu Ocna

28 Decembrie 2018

Asociația „Sfânta Anastasia Romana” a desfășurat în această perioadă cea de-a doua ediție a proiectului social-filantropic denumit „Cutia Bucuriei”.

Este vorba de o cutie cu daruri ce fac masa de Crăciun mai frumoasă pentru familii ce se bucură de ele. În fiecare astfel de cutie se află alimente de bază ca: zahar, faină, ulei, orez, cozonac, paste, brânză, ciocolată, bomboane, portocale, conservă de carne, salam, săpun, șampon.

Prin sprijinul multor persoane darnice, care au contribuit financiar la acest proiect, s-au alcătuit peste 100 de cutii ce au fost în perioada aceasta distribuite, de voluntarii Asociației în comunitatea din Tîrgu Ocna. Au ajuns astfel la bătrâni singuri, neputincioși, la persoane cu venituri mici sau fără venit, la familii monoparentale, la copiii cu risc de abandon școlar datorat situației financiare precare și la alte familii cu situații dificile.

Asociația „Sfânta Anastasia” își propune ca acest proiect să fie desfășurat an de an, să crească numărul de cutii dăruite celor în nevoi, dar mai ales să ajungă și la alți beneficiari din parohiile și comunitățile Protoieriei Onești.

Pr. Silviu Butucaru (Președinte al Asociației „Sfânta Anastasia”)