Corala „Armonia” din Constanța a concertat la Onești

În seara zilei de vineri, 12 aprilie, credincioşii oneşteni au fost părtași la un moment cultural-duhovniceasc de excepție. Aceștia au luat parte la un concert prepascal înălțător, susținut de  Corala „Armonia” din Constanța, în interiorul Catedralei „Pogorârea Sfântului Duh”, din Onești.

Devenit tradiție, periplul muzical al slujitorilor Sfintelor Altare din Cetatea Tomisului a inclus şi în acest an municipiul Onești, aducând în atenția publicului cântări specifice Postului Mare, cântări Pascale, dar şi cuvinte de folos duhovnicesc, ce au vibrat în inimile mulțimii de credincioşi prezenți, ca un un îndemn la trezvie şi luminare în aşteptarea Sfintei Învieri.

Concertul a fost posibil prin implicarea Primăriei Oneşti, a Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” și a Asociației „Patmos”. Tuturor acestora, părintele protoiereu, Nicolae Zaharia, a mulțumit în mod deosebit la finalul momentului. De asemenea, un cuvânt de mulțumire a adresat părintele protoiereu și Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului pentru binecuvântare, precum și membrilor Coralei „Armonia”, care revin mereu, ca nişte prieteni apropiați, în urbea oneşteană.