Bucurii de Crăciun pentru copiii internați în Spitalul Municipal „Sfântul Ierarh Dr. Luca” din Onești

Proiectul "Moș Crăciun pentru toți copiii", implementat de către Asociația „Sfânta Anastasia Romana” din Tîrgu Ocna în Spitalul Municipal „Sfântul Ierarh Dr. Luca” din Onești, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, și în baza acordului de parteneriat încheiat între cele două instituții, și-a atins obiectivele în data de 28 decembrie.

Astfel, tinerii voluntari ai Asociației „Sfânta Anastasia”, coordonați de Președintele acestui ONG, Pr. Silviu Butucaru, au vizitat în data de 28 decembrie copiii internați în secțiile de Pediatrie și boli infecțioase ale acestui Spital și împreună cu Moș Crăciun și ajutoarele acestuia au împărțit micuților daruri.
De asemenea, în decursul acestei luni, cât s-a desfășurat campania de fund-raising, s-a reușit să se strângă și să se distribuie jucării pentru camera de socializare a compartimentului pediatrie, perdele vesele cu personaje din desene animate, coronițe de Crăciun și 1300 de pamperși pentru copilașii internați în aceste secții.
Mulțumiri alese echipei de management și îngrijire din cadrul Spitalului Municipal „Sfântul Ierarh Dr. Luca” din Onești, precum și Protoieriei Onești pentru susținerea acestui proiect.