Arhiepiscopia Romanului și Bacăului a fost reprezentată la faza națională a Olimpiadei Corale

În perioada 4-6 mai a.c. s-a organizat la Târgoviște faza națională a Olimpiadei Corale. La secțiunea destinată liceelor teologice și seminariilor, corul „Laudamus" al Liceului Teologic „Episcop Melchisedec”, dirijat de profesorul Gheorghe Gozar, s-a clasat pe locul al II-lea.

Orașul Târgoviște a găzduit în perioada 4-6 mai faza națională a Olimpiadei Corale. Din partea Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului a fost prezentul corul „Laudamus” al Liceului Teologic „Episcop Melchisedec”,  dirijat de profesorul Gheorghe Gozar.

Buna pregătire și măiestria liceenilor au reușit să aducă acestora un premiu binemeritat și pe deplin muncit, ocupând după jurizare locul al II-lea la nivel național.

„A fost o competiție echilibrată, elevii noștri s-au depășit, de aceea mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne-a învrednicit de această realizare prin care liceul nostru a fost un bun ambasador, atât al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, cât și al școlii nemțene în general. Mulțumim totodată și Înaltpreasfințitului Ioachim, căruia îi aducem smerită metanie pentru că a investit atâta încredere în echipa corpului profesoral din școala noastră. Sperăm să-i facem cinste și mai departe cu astfel de realizări, deoarece chiriarhul nostru merită toată dragostea filială pe care i-o putem aduce, a declarat părintele Ionuț Amărinii, directorul Liceului Teologic „Episcop Melchisedec” din Roman.

(Pr. Daniel Marari)