Actorul Dorel Vișan participă la Zilele cultural-duhovnicești ale Protopopiatului Moinești

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului IoachimArhiepiscopul Romanului și Bacăului, Zilele cultural-duhovnicești ale Protopopiatului Moinești vor continua sâmbătă, 9 septembrie 2017, de la ora 17.00 la Muzeul Răzeșilor Găzari de pe Valea Tazlăului Sărat

 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului IoachimArhiepiscopul Romanului și Bacăului și sub directa coordonare a părintelui protopop Costel MareșZilele cultural-duhovnicești ale Protopopiatului Moinești vor continua sâmbătă, 9 septembrie 2017, de la ora 17.00, de această dată într-o locație cu totul aparte și specială pentru comunitatea din Măgirești, mai exact la Muzeul Răzeșilor Găzari de pe Valea Tazlăului Sărat.

Gazda și moderatorul evenimentului va fi prof. univ. dr. Constantin Parascan. În cadrul acestei seri culturale va avea loc și o lansare de carte, de fapt ultima apariție editorială, „POEME – Meditații lirice la duminici și sărbători”  - autor Arhiepiscopul Ioachim Giosanu, invitatul special al evenimentului fiind actorul Dorel Vișan care se va afla într-un ”dialog poetic” cu  Înaltpreasfințitul Ioachim.

(Cristian Balaban)