100 de copii au primit daruri în cadrul programului social „Vrei să fii bun de Crăciun?”

În perioada 19 - 30 decembrie, Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”, în colaborare cu Asociația BronxPeople din Bacău au fost spiridușii Moșului în cadrul programului social „Vrei să fii bun de Crăciun?”.

S-au au oferit cadouri consistente unui număr de 100 de copii, beneficiari ai proiectului „De la marginalizare la integrare socio – educațională și medicală a grupurilor vulnerabile din teritoriul GAL Valea Trotușului” care se desfășoară în prezent la Hârja.

Fiecare copil și-a așternut cu entuziasm dorințele în câte o scrisoare pentru Moș Crăciun. Ajutoarele Moșului au încercat să îndeplinească toate dorințele copiilor, oferind daruri cu o valoare minimă de 300 de lei pentru fiecare scrisoare a lor. Conținutul cadourilor a fost format din haine, dulciuri, rechizite, dispozitive electrice, instrumente muzicale și jucării.

Darurile au fost transportate în toate aceste trei zile la casa fiecărui copil în comunitățile dezavantajate din teritoriul GAL Valea Trotușului, comunități precum Hârja, Oituz, Ferăstrău, Bogdănești.

Odată cu fiecare dar am oferit și multă bucurie micuților. Ochii sclipitori și năsucul roșu ai copiilor veniți de pe derdeluș, de la orele online sau de la jocurile în care erau acaparați ne-au întâmpinat cu o curiozitate de nedescris pe care am surprins-o în câte o fotografie. Am primit multă recunoștință și mulțumiri.

Aceste zile ne-au făcut să realizăm cât de frumos este să dăruiești și cât de împlinitor este să vezi prunci fericiți.