“Ziua copilului” marcată în Parohia Fulgeriș din Protoieria Sascut

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, și sub îndrumarea părintelui Abageru Vasile, protopop al Protoieriei Sascut, în Parohia Fulgeriș, duminică, 30 iunie, s-au desfășurat diferite activități care au marcat ziua de 1 Iunie. 

De la primele ore ale dimineții, cei 40 de copii din parohiei au participat la Sfânta Liturghie și s-au apropiat de potirul Domnului Hristos.  În continuare, alături de părintele paroh Radu Marian Gabriel, au mers într-o excursie la Bacău vizitând Complexul Muzeal de științe ale naturii "Ion Borcea", Vivariul, Catedrala "Înălțarea Domnului" și Biserica "Sfântul Ierarh Nicolae". 

Împreună, copiii s-au distrat în parc, au mâncat pizza și s-au bucurat de ziua specială ce a fost dedicată lor, mai ales că pentru unii dintre ei a fost prima experiență de acest fel. 

"Zâmbetele lor ne-au copleșit și ne-au umplut inima de bucurie. Mulțumim, totodată tuturor celor care ne-au sprijinit în buna organizarea acestei frumoase zile", a conchis părintele paroh. 
 

Apostu Ionuț Alexandru, asistent social al Protoieriei Sascut