Wokshop pe tema dependenței de alcool și de alte droguri, la Mănăstirea Sfântul Sava-Berzunți

31 Mai 2012

La Mănăstirea Sfântul Sava-Berzunți, Protopopiatul Onești,a avut loc azi 31 mai un wokshop pe tema dependenței de alcool și de alte droguri.
 

Workshopul face parte din activitățile susținute în cadrul proiectului FORTE- Formare Trainică pentru Parteneriat Social ,finanțat prin fonduri europene -POSDRU, susținut de personal din cadrul Centrului de Excelență în Dezvoltarea Resurselor Umane- CEDRU-Bacău.

Lucrările s-au desfășurat cu binecuvântarea PS Ioachim Băcăuanul, sub coordonarea reprezentanților Centrului „Izvorul Tămăduirii”-informare și prevenție, evaluare și consiliere a persoanelor dependente de alcool și alte droguri din cadrul Fundației „Episcop Melchisedec” Filiala Bacau a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului: psiholog Alina Vleanga, consilier adictie pr. Liviu Burlacu , trainer pr. Ionut Căsăneanu.

Au participat un număr de 15 preoți din cadrul protoieriei Onești, urmând ca în viitor astfel de întâlniri să se organizeze și cu alți preoți după care să se deruleze întâlniri cu credincioși din parohiile protopopiatului, cu care să se abordeze aceeași problemă.