Triplă lansare de carte la Bacău și Onești

27 Ianuarie 2014

Arhiepiscopia Romanului și Bacăului anunță organizarea unei triple lansări de carte, marți, 28 ianuarie, la Onești, și miercuri, 29 ianuarie, la Bacău. Evenimentul este determinat de publicarea a trei volume ale PS Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul:  "La déification de l'homme d'après la pensée du père Dumitru Stăniloae", "Cultul Cuvioasei Parascheva în Ortodoxie" şi "Creştinismul abia începe".

Marți, 28 ianuarie, în Sala Cinema Capitol din Onești, cărţile vor fi prezentate de către pr. Constantin Sturzu, Consilier cultural al Arhiepiscopiei Iaşilor, pr. dr. Nicolae Hurjui de la Catedrala "Înălţarea Domnului" din Bacău, şi de către pr. Ciprian Burcă, de la Biserica "Buna Vestire" din Bacău. În cadrul evenimentului, Corala "Ieroteos"a preoților din Protopopiatul Onești va susține un scurt concert de piese religioase.

Miercuri, 29 ianuarie 2014, de la ora 17:00, la Bacău, în Aula "Moldova" a Universităţii "George Bacovia", cele trei volume semnate de Preasfinţitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, vor fi prezentate de către prof. univ. dr. Ioan Dănilă de la Universitatea "Vasile Alecsandri", prof. Marius Manta, critic literar la Revista "Ateneu", pr. Constantin Sturzu, consilier cultural al Arhiepiscopiei Iaşilor, pr. dr. Nicolae Hurjui de la Catedrala "Înălţarea Domnului" din Bacău, şi de pr. Ciprian Burcă, de la Biserica "Buna Vestire" din Bacău. Evenimentul organizat la Bacău va cuprinde şi un scurt concert în interpretarea Coralei "Episcop Melchisedec" a preoţilor din Protopopiatul Bacău, alături de soliștii pr. Iulian Muşat şi arhid. Ciprian Ignat.