Școală de Vară în Parohia Cotu Vameș II

08 Septembrie 2017

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, Parohia Cotu Vameş II, Protopopiatul Roman, a organizat marți, 05.09.2017, o excursie gratuită pe Muntele Ceahlău, alături de 38 de copii şi tinerii participanți la „Şcoala de vară pe biciclete".

"Şcoala de vară pe biciclete" s-a desfăşurat pe parcursul întregii  vacanțe mari în Parohia Cotu Vameş II şi a antrenat alături de preotul paroh Ciucanu Mario-Doro zeci de tineri dornici de mişcare, voie bună şi socializare în mijlocul naturii.

"Cât de frumos a fost! Chiar dacă a fost puțin obositor, a meritat să vedem atâtea lucruri pe care nu le-am mai văzut niciodată (capre negre, flori de colț)... şi să urci până la altitudinea de de 1904 metri, nu-i uşor! 
Felicitări pentru organizarea acestei drumeții pe un munte plin de frumusețe, istorie şi faimă! Vă mulțumim şi această zi, sigur, nu o voi uita niciodată!" a fost comentariul pe o rețea de socializare a tânărului Iulian Bobu, unul dintre participanți.
Totodată, cu numai o zi înainte, luni, 04.09.2017, câțiva dintre reprezentanții Parohiei Cotu Vameş II, în urma unei colecte de produse alimentare,  au desfăşurat o acțiune caritabilă la sediul Fundației „Episcop Melchisedec” din Roman.