Rugăciune și comuniune, în Parohia Recea

Enoriaşi ai parohiei Recea au participat în comuniune de rugăciune în data de 12 august 2015 la Taina Sfântului Maslu şi la slujba de sfinţirea apei săvârşite de un sobor numeros de preoţi, avându-l ca protos pe P.C. Părinte Protopop Costică Busuioc.

 

Enoriaşi ai parohiei Recea au  participat în comuniune de rugăciune în data de 12 august 2015 la Taina Sfântului Maslu şi la slujba de sfinţirea apei săvârşite de un sobor numeros de preoţi avându-l ca protos pe P.C. Părinte Protopop Costică Busuioc.

 

Apoi a urmat un cuvântul de învăţătură al părintelui protopop, în care a subliniat  importanţa momentelor pe care le trăiește fiecare în vremea aceasta a postului Adormirii Maicii Domnului. După ce mai întâi au fost transmise cuvintele de binecuvântare din partea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, părintele protopop a reamintit celor de faţă importanţa rugăciunii către Maica lui Dumnezeu, cea care ne păzeşte de tot răul sub Sfântul ei Acoperământ.

La final, părintele Corneliu, profesor de religie şi preot slujitor al Capelei „Sfântul Dimitrie cel Nou” din cadrul Colegiului «Henri Coandă» Bacău, cel care momentan suplineşte parohia Recea, a mulţumit tuturor pentru implicare şi pentru bucuria de a fi împreună, seara încheindu-se cu o frumoasă agapă frăţească.