Proiectul Școală de iarnă „Colindele – sărbătoarea bucuriei satului românesc” implementat în rândul preșcolarilor din Parohia Sf. Nicolae – Buhuși

13 Decembrie 2019

Joi, 12 decembrie 2019, la Grădinița nr. 1 arondată Parohiei Sf. Nicolae – Buhuși, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim și prin grija părintelui protopop Vasile Cozma, copiii au primit vizita părintelui Munteanu Sorin în cadrul parteneriatului dintre Biserică și Școală și a proiectului Școală de iarnă „Colindele – sărbătoarea bucuriei satului românesc”.

Părintele a vorbit copiilor despre evenimentele legate de Nașterea Domnului Iisus Hristos, dar și despre Moș Crăciun, care este un personaj magic, darnic și bun, încărcat cu daruri multe, pe care le aduce copiilor cuminți ca răsplată pentru toate lucrurile bune făcute de ei anul acesta.

Copiii au interpretat colinde și au recitat poezii care amintesc despre evenimentele de acum peste două mii de ani, colinde pe care le vor cânta și în seara Ajunului lângă brad, acolo unde vor așeza scrisorile pentru darurile așteptate de la Moș Crăciun.

La final, părintele a mulțumit copiilor pentru răbdare și implicare, iar în semn de recunoștință le-a oferit dulciuri și iconițe