Proiect eparhial implementat în Parohia „Sfântul Spiridon” din Comănești

Ziua de 5 septembrie 2022, zi ce a marcat începutul noului an școlar 2022-2023, a reprezentat un moment de bucurie și de emoție pentru toți elevii din țară, care au așteptat cu nerăbdare începerea școlii, dar și pentru părinții acestora care le-au fost alături în această zi deosebită. 

Cu acest prilej, al începutului noului an școlar, la Parohia „Sfântul Spiridon” din orașul Comănești, Protopopiatul Moinești, s-a desfășurat, duminică, 4 septembrie 2022, proiectul eparhial „Lăsați copiii să vină la Mine și nu-i opriți!”, ediția a IV-a.

În cadrul acestui proiect, desfășurat cu purtarea de grijă a părintelui paroh Prepeliță Daniel, elevii din Parohia „Sfântul Spiridon” care au participat la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, au primit în dar pachete cu rechizite necesare activităților didactice.

De asemenea, în cadrul Sfintei Liturghii, preoții Parohiei „Sfântul Spiridon” au rostit rugăciuni de binecuvântare a elevilor și părinților acestora, precum și rugăciuni pentru cadrele didactice: educatori, învățători și profesori, cerând de la Milostivul Dumnezeu să-i ocrotească și să le lumineze mintea în noul an școlar.

(Pr. P.D.)