Proiect educațional derulat la Fundația „Episcop Melchisedec”

În data de 8 aprilie 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, la Fundația „Episcop Melchisedec” din Roman s-a derulat proiectul educațional  „Natura – darul lui Dumnezeu pentru oameni”. 

În data de 8 aprilie 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, Parohia Bozienii de Jos, în parteneriat cu Centrul de zi pentru copii proveniți din familii defavorizate din cadrul Fundației „Episcop Melchisedec” Roman, Școala Gimnazială Comuna Bozieni, Direcția Silvică Neamț și Ocolul Silvic Târgu Neamț, a realizat un proiect educațional, intitulat „Natura – darul lui Dumnezeu pentru oameni”, adresat tinerilor.

Proiectul „Natura – darul lui Dumnezeu pentru oameni” este cu adevarat viu, plin de viață deoarece, pe de o parte, elevii care au participat au avut o mare bucurie de a planta puieții de molid, iar pe de altă parte, copacii plantați ne vor oferi aerul necesar vieții.

Tot astăzi, școlarii de la Centru de zi din cadrul Fundației, ajutați de tinerii voluntari de la Liceul „Petru Poni”, au reușit să planteze 40 de mesteceni și 60 de tei, sub coordonarea Pr. Serafim, consilier silvic la Centrul eparhial Roman.
Copacii au fost oferiți de către Direcția Silvică Bacău, printr-un acord de colaborare cu Arhiepiscopia Romanului și Bacăului.
Mulțumim PC Pr. Cătălin Carp de la Parohia Bozienii de Jos și minunaților săi elevi, precum și tuturor celor implicați și sperăm ca activitatea noastră să aducă bucurie celor care beneficiază de serviciile Fundației ”Episcop Melchisedec”.

(Dl. Aurelian Alexa, directorul Fundației „Episcop Melchisedec” )