Preot pentru Spitalul de Pneumoftiziologie din Bacău

Bolnavii internați la Spitalul de Pneumoftiziologie din Bacău vor beneficia și de servicii și asistență religioasă. Preotul acestei unități medicale a fost hirotonit la Catedrala arhiepiscopală din Roman, astăzi, 10 decembrie, de către Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul

Bolnavii internați la Spitalul de Pneumoftiziologie din Bacău vor beneficia de servicii și asistență religioasă, ce vor fi oferite de preotul Ionuț Alin Afrențoaie. Acesta a fost hirotonit întru preot de către Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul în ziua de pomenire a Sfântului Mucenic Mina, la Catedrala arhiepiscopală din Roman, în cadrul slujbei Sfintei Liturghii. Preotul de la Spitalul din str. Oituz, nr. 72, va sluji în paraclisul ”Sf. Ier. Spiridon”  din inicinta acestei unități medicale.

Tot în cadrul Sfintei Liturghii din ziua de marţi, 10 decembrie, la Catedrala arhiepiscopală din Roman, Preasfinţitul Părinte Ioachim Băcăuanul a hirotonit întru diacon pe tânârul teolog Constantin Cătălin Carp, pe seama parohiei "Adormirea Maicii Domnului" Cuci, comuna Bozieni, judeţul Neamţ, protopopiatul Roman.