Preasfințitul Părinte Ioachim în vizită la Centrul de zi pentru copii ”Sf. Dionisie Exiguul” - Hârja

24 Decembrie 2014

În atmosfera caldă a colindelor ce prevestesc Nașterea Mântuitorului Hristos, Preasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscop ales al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului a fost prezent  în mijlocul copiilor și vârstnicilor de la Hârja.

În atmosfera caldă a colindelor ce prevestesc Nașterea Mântuitorului Hristos, Preasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscop ales al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului a fost prezent  în mijlocul copiilor și vârstnicilor de la Hârja, alături de pr. vicar-administrativ Arhim. Pimen Costea, colaboratori de la Centrul eparhial Roman și de la București.

Vizita ierarhului a debutat cu participarea la un recital de colinde oferit de către  beneficiarii Centrului de zi pentru copii ”Sf. Dionisie Exiguul”, la finalul căruia tinerii au primit daruri de la cei veniți special pentru a oferi o bucurie acestor copii minunați.

De la pr. Pr. Ilarion Mâță,  Președintele Asociației „Sf. Ștefan cel Mare” – Hârja am aflat că „Oaspeții au vizitat și Centrele rezidențiale pentru persoane vârstnice ale Asociației și Parohiei Hârja, oferindu-le și bătrânilor daruri duhovnicești și mângâiere sufletească, apoi s-au vizitat Centrul de zi pentru copii, atelierele de lucru și cabinetele medicale ale complexului social-medical de la Hârja.”