Parohia Sf. Nicolae – Buhuși a implementat programul eparhial „Donație pentru educație”

În parohia Sf. Nicolae – Buhuși, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim și prin grija părintelui Protopop Vasile Cozma a fost implementat Programul social eparhial „Donație pentru educație”

Protopopiatul Buhuși a implementat acest program în parohiile în care au fost identificate familii cu mai mulți copii, scopul fiind acela de a  sprijini activitatea școlară a  elevilor în contextul actualei crize sanitare.

Kiturile școlare au fost împărțite în Parohia Sf. Nicolae copiilor cu situații financiare precare în scopul unei bune desfășurări a procesului de învățare în mediul online, în această perioadă de pandemie.

Acest demers s-a înscris în Programul social eparhial „Donație pentru Educație” și a fost posibil datorită sprijinului direct al Federației Filantropia a Patriarhiei Române, prin intermediul celor două ONG-uri eparhiale membre din Eparhia Romanului și Bacăului, Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja” și Asociația „Creștină de Caritate și Ajutor Ovidenia Bacău 2005”.