Mesaj de condoleanțe la trecerea la Domnul a părinților preotului Nicolae Zaharia

Cu nespusă durere, Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului anunță trecerea la cele veșnice a credincioșilor Nicolae și Maria Zaharia, vrednici părinți ai părintelui protopop Nicolae Zaharia, în data de 6 mai 2024.

În a doua zi a Sfintelor Paști, au suferit un accident de mașină în urma căruia Hristos Domnul, prin Care „Moartea a fost înghiţită de biruinţă” (I Corinteni, 15, 54) i-a chemat în Împărăția Sa cea veșnică. Hărăziți de Dumnezeu cu alese calități sufletești, Nicolae și Maria Zaharia au sădit cu dragoste și smerenie cuvântul lui Dumnezeu în sufletul singurului lor copil, Nicolae, învățând prin răbdare valorile și virtuțile împărăției lui Dumnezeu. 

În aceste momente de suferință, IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim și angajații Centrului Eparhial de la Roman adresează familiei îndoliate, părintelui protopop Nicolae Zaharia și nepoților, gânduri de compasiune, nădejde și roagă pe Mântuitorul Iisus Hristos să odihnească cu drepţii sufletele robilor Săi, Nicolae și Maria, în lumina şi pacea Împărăţiei cerurilor. 

Hristos a Înviat!