Lecție despre importanța igienei orale la sediul Protopopiatului Onești

Marți, 19 martie, în contextul „Lunii pentru viață”, la sediul Protopopiatului Onești, s-a desfășurat o lecție de cunoaștere și sănătate sub genericul „Dinți frumoși, copii sănătoși”. La aceasta au luat parte elevii clasei a IV-a din cadrul Școlii „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” din Municipiul Onești.
 
Școlarii, însoțiți de doamna profesoară pentru învățământ primar, Marta Pânzaru, au poposit în sala de festivități a Protopopiatului. Aici au fost întâmpinați de părintele Nicolae Zaharia, protoiereu de Onești și de doamna Mihaela Chircu, asistentul social al Protoieriei, care au prezentat micilor școlari sediul instituției și o parte dintre activitățile sociale pe care aceasta le desfășoară.
Doamna doctor Elena Taraipan Micu le-a vorbit copiilor despre tehnici de îngrijire a dinților și despre importanța unei igiene orale adecvate, a răspuns întrebărilor și a oferit tuturor elevilor diplome de participare. Copiii au înțeles că a îngriji dinții este o investiție în zâmbetele și în sănătatea viitorului lor. 
La final, gazdele evenimentului au mulțumit inițiatorilor și participanților la această activitate, bucurându-i pe cei mici și cu „gogoașa copilăriei”.