Lansare de carte la biserica „Sf. Gheorghe și Eroii Neamului” din Bacău

În municipiul Bacău, în după amiaza zilei de 7 mai a.c., la biserica „Sf. Gheorghe și Eroii Neamului” din incinta Unității  Militare  din Bacău, clerici și credincioși au participat la o lansare de carte cu titlul „Bucuria însingurării" semnată de renumitul preot Conf. Univ. dr. Constantin Necula de la Sibiu.

Lansarea cărții preotului sibian apărută la editura Agnos și lansată la biserica „Sf. Gheorghe și Eroii Neamului” din incinta Unității Militare vine ca o continuare a conferinței cu tema „Icoană și Ortodoxie-Lumina Taborului în casa creștinului, susținută în orașul de pe Bistrița în data de 22 aprilie anul acesta.

Delegatul Înaltpreasfințitului Ioachim la evenimentul cultural a fost PC Pr. Arhim. Serafim Huzdup, consilier eparhial. Alături de acesta au fost prezenți numeroși preoți băcăuani, părintele Costică Busuioc, protoiereul Bacăului și părintele Lucian Butnaru, preot militar slujitor la această biserică, precum și câteva sute de persoane, cu toții luând parte la momentul lansării acestei noi apariții editoriale.

 (Pr. Daniel Marari)