IPS Ioachim, prezent la serbarea preșcolarilor de la Fundația „Episcop Melchisedec” Roman

11 Decembrie 2018

În ajun de serbare a Marelui Ierarh Spiridon al Trimitundei, la Fundația „Episcop Melchisedec” din Roman, a avut loc în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, întâlnirea de sfârșit de an calendaristic a angajaților din cadrul fundației romașcane și serbarea preșcolarilor de la grădinița cu program prelungit. Alături de Ierarh au fost prezenți și părinți consilieri de la Centrul Eparhial.

Serbarea a fost deschisă de maica Dionisia Șchiopu, directorul fundației, care a urat bun venit invitaților și a adresat un cuvânt de suflet prin care a mulțumit pentru dragostea și implicarea totală a Părintelui Arhiepiscop Ioachim în sprijinirea copiilor din cadrul fundației romașcane.

De fiecare dată, prezența Înaltpreasfinției Voastre în mijlocul nostru este o bucurie, fapt pentru care vă rog să îmi permiteți ca în numele părinților, a copiilor și a angajaților să vă mulțumesc cu recunoștință. Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă și în fiecare dintre noi, pelerini spre Betleemul inimilor noastre, suntem chemați să devenim mai buni, o chemare care se traduce prin bunătate și generozitate.

Au urmat momentele pregătite, ca dar pentru Ierarh, de către tinerele vlăstare din grădina vrednicului de pomenire „Episcop Melchisedec Ștefănescu”.  Copii au pregătit daruri făcute de mână pentru toți invitații. Spectacolul a fost deschis de grupa mare după care au urmat și celelalte grupe care au fost parte la programul artistic.

La final, Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim a oferit copiilor și angajaților 100 de pachete în contextul apropiatei veniri a perioadei sărbătorilor de iarnă.

(pr. Daniel Marari)