Întâlnire lucrativă a membrilor Fundației "Episcop Melchisedec" din Roman

11 Iunie 2021

IPS Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, s-a întâlnit cu membrii din consiliul director al Fundației „Episcop Melchisedec” din Roman în dimineața zilei de 11 iunie 2021. 

Sub președinția PC Arhimandrit Pimen Costea, Vicar administrativ al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului și Președinte al Fundației ”Episcop Melchisedec”, aceștia s-au întrunit în ședință de lucru, fiind prezenți:

PC Pr. Dragoș Alexandru Munteanu - Director;

PC Monahia Dionisia  Șchiopu – Director;

PC Pr. Ilarion Mâță - membru;

PC Pr. Daniel Alexandru Zamfir – membru;

     Ec. Răducu-Gabriel Văideanu - Secretar;

Dna. Elena Baltag – Kuzmanovic – membru;

Ec. Gheorghe Pricopi – membru;

Doctor Adrian Cotârleț – membru;

Profesor Viorel Stan – membru;

Profesor Sorin Brașoveanu – membru;

După binecuvântare, IPS Sa Ioachim a menționat că ,,Aceasta ședință este prima Ședință sub adumbrirea Duhului Sfânt, iar marele episcop Melchisendec ne supraveghează, ne îndrumă și numele său este înscris în analele și realizările cerului”.

Înaltpreasfinția Sa Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului a încheiat precizând că ,,Această ședință este ședința în care în mod onorific se așează, în mod simbolic pe cap,  coroana, fundației Melchisendec cu moștenirea, gradul, funcția și unirea eforturilor membrilor ei”.

PC Arhimandrit Pimen Costea – Președintele fundației, a prezentat membrii fundației, strategia fundației, direcțiile de activitate publică ale fundației și a prezentat pe șefii celor trei departamente: social, doctrinar și medical., invitându-i pe fiecare să prezinte starea actuală, direcțiile de dezvoltare, strategia pe termen scurt și mediu, a fiecărui departament, cât și modalitățile de interacțiune între departamente.

Pentru Ordinea de zi au fost discutate următoarele puncte:

Raport de activitate al Fundației ”Episcop Melchisedec” – prezentarea strategiei pe termen scurt și mediu;

Obiective de interes: Cabinete medicale, Școala ”Mușatinii” și Centre socio–medicale (2).

Activități ce urmează a fi implementate: Taberele de vară cu caracter social, Îngrijire la domiciliu și noi Servicii socio–medicale. (pr. Daniel Ionel Marari)