Fundația „Episcop Melchisedec” reprezentată cu succes la Olimpiada de Creație de la Iași

13 Noiembrie 2017

La finele săptămânii trecute, alături de doamna Cristina Smău, cadru didactic la Centrul de Zi al Fundației „Episcop Melchisedec” din Roman patru copii romașcani au participat la Olimpiada de Creație. Aceasta a avut loc la sediul Fundației Solidaritate și Speranță din municipiul Iași.

 

Fundația „Episcop Melchisedec” din orașul Roman a participat, cu binecuvântarea IPS Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, la Olimpiada de Creație ce a fost organizată de Fundația Solidaritate și Speranță din Iași. Cu acest prilej, patru dintre cei mai tineri elevi ai Centrului de Zi din cadrul Fundației romașcane au participat la secțiunea de interpretare muzicală și de creație și literată unde au și excelat, fiind premiați cu locul I.

  Tinerii participanți și câștigători sunt: Helmegeanu Rebeca, Helmegeanu Roxana, Nastasă Analisa şi Nastasă Cosmin. Aceștia au fost coordonați de doamna Cristina Smău, cadru didactic la Fundația  „Episcop Melcisedec” Roman.

„Am aflat cu mare bucurie despre aceste reușite pe plan competițional. Aceste premii ne motivează în misiunea noastră, care nu este alta decât de a fi alături de copii și de a le dezvolta talentul și priceperea, învățându-i să fie competitivi și duhovnicești totodată”, a declarat monahia Dionisia Șchiopu, director al Fundației.

(pr. Daniel Marari)