Elevii Școlii Primare Mușatinii au participat la Festivalul Concurs Internațional „Roma Nia”

Doi elevi talentați ai Școlii Primare Mușatinii din cadrul Fundației „Episcop Melchisedec” au participat la Festivalul Concurs Internațional „Roma Nia”, ediția a II-a, desfășurată la Roma în ziua de 30 iunie.

Concursurile de muzică populară pentru copii promovează tradiții culturale, descoperă talente noi și oferă tinerilor o scenă unde să-și exprime pasiunea.

Doi elevi talentați ai Școlii Primare Mușatinii din cadrul Fundației „Episcop Melchisedec” au participat la Festivalul Concurs Internațional „Roma Nia”, ediția a II-a, desfășurată la Roma în ziua de 30 iunie și s-au întors cu trofee.

Gliga Teona, elevă în clasa a II-a, a obținut un trofeu la secțiunea „Muzică populară” și un trofeu la secțiunea „Creație”, iar Radu Iustin, elev în clasa I, a obținut trofeu la secțiunea „Muzică populară” și Premiul de Popularitate.

Conducerea acestei instituții adresează felicitări celor doi elevi premiați și îndeamnă pe toți preșcolarii și școlarii să-și dezvolte aptitudinile și să participe la competiții care promovează și stimulează creativitatea și pasiunea pentru frumos.     

(Monahia Dionisia Șchiopu, director educațional Fundația „Episcop Melchisedec”).