Daruri și bucurii pentru cei nevoiași oferite de Fundația Episcop Melchisedec

Încercând să aducă bucurie celor afectați de epidemia coronavirusului, care pentru unii a adus boală, iar pentru alții tot felul de lipsuri, Fundația "Episcop Melchisedec" a desfășurat astăzi, 3 aprilie, o acțiune social filantropică ce a adus mângâiere acolo unde este durere.

Astfel, beneficiarii Cantinei Sociale au fost convocați la sediul Fundației, respectând regulile sanitare impuse și au primit pachete cu alimente, dulciuri și legume.
Pentru cei aflați în izolare, asistenții sociali s-au deplasat la domiciliu lor, în Roman și Cotu Vameș, unde au distribuit alte pachete.
În baza parteneriatului pe care Fundația "Episcop Melchisedec" îl are încheiat cu Asociația "Treime de Arhierei", din Bacău, Fundația a trimis  alimente și pentru 70  de beneficiari băcăuani.
La finalul întâlnirii de astăzi, cei prezenți au fost îndemnați să aibă răbdare și să se roage lui Dumnezeu să ne ajute sa depășim această perioadă dificilă pentru noi toți. 
Totodată, i-a anunțat pe beneficiarii Cantinei Sociale, ca Fundația Episcop Melchisedec va oferi și masa lor de Paște, prin pachete pe care le vor primi în Miercurea Mare, din Săptămana Patimilor. (monahia Dionisia Șchiopu, Director Fundația "Episcop Melchisedec")