Corul Arhanghelos al Asociației „Sf. Voievod Ștefan cel Mare - Hârja”, vestitorii Nașterii Domnului

22 Decembrie 2019

Având în suflet bucuria sărbătorii Nașterii Domnului, Corul Arhanghelos al Centrului de zi pentru copii “Sf Dionisie Exiguul” de la Harja, a îmbrăcat haina de sărbătoare și a pornit sa răspândească bucuria colindului îngeresc, născandu-l pe Hristos în sufletele ascultătorilor.

 În acest periplu al bucuriei,  Corul Arhanghelos a poposit în mijlocul tinerilor atoreni oneșteni, participând la concertul caritabil organizat la Biblioteca Municipala din Onești! Cum bucuria trebuie sa fie prezenta pretutindeni, Nașterea Domnului a fost vestita și copiilor aflați la secția de pediatrie din cadrul Spitalului Municipal “Sf. Luca” din Onești, aceștia primind și daruri din partea colindătorilor! În cant de fluier și glas de copii, vestea buna a ajuns și la mai multe instituții publice și private, partenere ale asociației de la Hârja, dar mai ales la Centrul Eparhial  de la Roman unde, gazda noastră, IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, și-a deschis larg bratele, primind colinda și recitalul de poezii, pe care membrii corului le-a pregătit cu multa emoție și inspirație! 

Fără sa pună capăt bucuriei, corul Arhanghelos și-a încheiat misiunea vestirii Nașterii Domnulji la Central Plaza Mall Bacău, părticipand la concertul caritabil organizat de Fundația Episcop Melchisedec și Sectorul Social Filantropic al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului! (Pr. Petru Pavăl - Coordonator Centru de zi „Sf Dionisie Exiguul” din cadrul Asociației „Sf. Voievod Ștefan cel Mare - Hârja”)