Concert caritabil la Onești

La Oneşti, în data de 2 mai a.c., Corala "Armonia" din Constanța şi Orchestra Divertis au susținut, cu binecuvântarea IPS Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, și sub coordonarea protopopiatului Onești, un concert la Casa de Cultură din oraș, la acesta participând preoți și mulțime de popor. Această serată muzicală a fost un eveniment cu totul aparte și a avut un caracter umanitar.

În data de 2 mai a.c., la invitația protopopiatului Onești, în municipiul Onești, Corala „Armonia” din Constanța şi Taraful Divertis au susținut un concert de excepție menit să aducă speranță în suflete și multă bucurie pentru publicul oneștean. Seara festivă a fost deschisă de către părintele Ciprian Ignat, secretar eparhial, care a transmis binecuvântarea și mesajul Chiriarhului.

„Vă transmit gândul de apreciere și de gratitudine al IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim față de dumneavoastră care astăzi ați lăsat alte activități și alte probleme ale vieții cotidiene pentru a trăi o seară specială cu emoție și cu lumină în suflet, așa cum o împărtășește Hristos - Lumina lumii".

Serata muzicală a fost un eveniment cu totul aparte și a avut un caracter umanitar. Cu această ocazie, pentru strângerea fondurilor necesare achiziţionării unui aparat destinat secţiei Oftalmologie, a fost făcut un apel și la publicul prezent prin vocea părintelui Ilarion Mâță, inspector eparhial în cadrul Centrului Eparhial de la Roman. Tot acum, părintele protopop  Ioan Bârgăoanu a mulțumit artiștilor pentru reprezentație și oneștenilor pentru participare.

Campania de strângere de fonduri pentru aparatul necesar secției de Optică și Ortoptică pediatrică se numește: ,,Ajută-mă să văd și eu ca tine", este organizată la inițiativa Protopopiatului Onești,  și vine în sprijinul copiilor cu afecțiuni de vedere din municipiul Onești. 

(Pr. Daniel Marari)