Cercul pastoral nr. 5 s-a întrunit în slujire la Parohia Poiana din Protoieria Sascut

Vineri, 8 aprilie a.c, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, preoții din Cercul pastoral nr. 5 “Sfânta Cuvioasă Parascheva” al Protopopiatului Sascut s-au întâlnit la Parohia Poiana, săvârșind Taina Sfântului Maslu și, de asemenea, rostind rugăciuni pentru neputință, boală și pentru pace în lume.

Începând cu ora 9.00 a fost oficiată Slujba Agheasmei Mici, apoi Taina Sfântului Maslu sub protia părintelui Adi-Cătălin Popa, secretar al Protoieriei Sascut. 

La finalul slujbei, părintele secretar a transmis celor prezenți binecuvântarea Chiriarhului și le-a vorbit credincioșilor despre importanța Tainei Vindecării în viața fiecărui creștin, precum și a rugăciunii, săvârșite mai intens în perioada postului.

Totodată, a fost prezentată cartea de rugăciuni apărută la Editura Filocalia, carte care conține rugăciuni la diferitele trebuințe ale creștinului contemporan.

În încheiere, părintele Apostu Ionuț-Alexandru, asistent social, a reamintit tuturor despre Proiectul Eparhial “Donează sânge, salvează o viață”, îndemnând preoții și credincioșii să arate faptele milei trupești și în acest mod, deoarece există o nevoie acută de sânge în unitățile sanitare.