Activități de Ziua Copilului la Parohia Cernu

Ziua Copilului a fost marcată în Parohia Cernu printr-o serie de activități.

Miercuri, 1 iunie 2022, începând cu ora 12, copiii s-au adunat în număr mare în curtea bisericii parohiale pentru a sărbători această zi a inocenței.

Pentru început, a fost intonat troparul biruinței, „Hristos a Înviat!” după care părintele paroh Ionel Iscu Lăcătușu alături de copii a rostit rugăciuni de mulțumire către Bunul Dumnezeu.

Ziua a fost plină de muzică pentru copii, jocuri interactive, de societate, pictură și diferite sporturi în aer liber (volei, baschet, tenis, bowling, etc), dar și de foarte multă voie bună.

Apoi au participat cu toții la o gustare special pregătită pentru ei.

„Această zi a fost un bun prilej pentru a lega noi prietenii. A fost o sărbătoare îmbrăcată în culorile fragedei vârste dar și un moment de luminare sufletească. Ne-am rugat Lui Dumnezeu să binecuvinteze aceste tinere vlăstare dorindu-le să fie sănătoși, ascultători de părinți, râvnitori, și credincioși.

Mulțumim doamnei preotese Adriana pentru organizarea și buna desfășurare acestui eveniment, doamnei Alina Elena Andrieș pictor și profesor de Educație Plastică, și familiei Ștefan și Cosmina Pruteanu voluntari în această minunată zi, precum și tuturor celor care prin contribuția lor au făcut ca această zi să fie una memorabilă pentru cei mici.” Pr. Ionel Iscu Lăcătușu